0

De beste masturbators voor jongens en mannen

Een van de weinige industrieën die floreerde gedurende een jaar van lockdowns (naast die van Deliveroo en Andrex), seksspeeltjes voor mannen vlogen snel van de planken toen ons werd verteld dat we onze seksleven online moesten ervaren. Terwijl het speelgoed van koppels hen in een relatie vermaakte en prostaatstimulators een beetje experimenteren toestonden, waren het mannelijke masturbators die het seksleven dat velen misten het beste konden simuleren.

De masturbators kenden in 2020 corona-jaar een geweldige opleving, maar ook in 2021 wordt de masturbators gretig verkocht. Het seksspeeltje is een soort hoes waar je je lid in steekt, in plaats van gewoon ouderwets afgetrokken te worden, is een masturbator de beste keuze voor een man om het gevoel van penetratie in alleen zijn eigen huis te simuleren. In de vorm van alles, van discreet ogende eieren tot de opening-replicerende Fleshlight tot futuristisch ogende vibrerende vaten, warme appeltaart, dit is het niet. Daarom is het geen gemakkelijke taak om de juiste masturbator voor je solospel te vinden.

Daarom hebben we een beroep gedaan op seks- en relatiepsychotherapeut Kate Moyle, een seksspeeltjesexpert voor het high-end merk Lelo, om enkele belangrijke vragen over mannelijke masturbators te beantwoorden voordat u investeert.

Kies je voor een manuele of vibrerende masturbator?
"Het is volledig voorkeursafhankelijk en beide bieden verschillende ervaringen", zegt Moyle. “Voor een sensatie die meer lijkt op penetrerende seks, is de kans groter dat een manuele masturbator je dat biedt en je kunt ze ook met verschillende opzetstukken gebruiken, zodat ze handsfree kunnen worden gebruikt. Een vibrerende stimulator zal je sensaties bieden die moeilijker te bereiken zijn zonder een seksspeeltje.”

Hoe werkt een ei?
"Een ei is gemaakt van een zeer rekbaar materiaal dat over de penis wordt gedragen met aan de binnenkant glijmiddel", zegt Moyle, "een beetje in de vorm van een condoom, maar veel dikker en rekbaarder van structuur. Het kan verschillende sensaties creëren voor masturbatie en handstimulatie, voor solo of samenspel. Ze hebben de vorm van een ei, wat ze ideaal maakt voor reizen en gemak, omdat ze discreet zijn en weinig ruimte innemen.”

Hoe verhouden masturbators zich tot het echte werk?
"Het gaat niet per se om het vergelijken met 'the real thing', maar meer om het veranderen en mixen van je solospel en plezier", zegt Moyle. “Veel masturbators kunnen een soortgelijke fysieke sensatie creëren als penetrerende seks met een partner. Omdat het gemaakt is van siliconen, kun je glijmiddel gebruiken en sommige zelfs opwarmen om de lichaamstemperatuur te simuleren. Maar de realiteit is dat een seksspeeltje kan helpen om het gat te vullen terwijl je geen fysieke seks met een partner hebt - seks met een partner zal altijd een andere seksuele ervaring zijn.'

Bekijk ook eens
Teazers Masturbator

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
FPPR. Anus Masturbator - Mokka

€ 14,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Fleshlight Girls - Elsa Jean Tasty

€ 69,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Arcwave Ion Luchtdruk Masturbator

€ 189,00

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
TENGA - Egg - Lovers

€ 7,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Fleshlight Girls - Janice Griffith Eden

€ 69,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Fleshlight Girls - Madison Ivy Beyond

€ 69,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
PDX Elite Vibrerende Masturbator - Vagina

€ 23,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Flicking Tongue Automatische Masturbator

€ 230,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Karla - Vibrating Butt Missionary Masturbator

€ 135,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis