0

Speculums

Sinner - Collins Vaginale Speculum

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
3-Prong Anal Speculum

€ 102,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis

Speculums

Een leuke manier om doktertje te spelen tijdens BDSM-scènes is door gebruik te maken van een speculum, ook wel bekend als de "eendenbek". Dit speeltje wordt vaak gebruikt door gynaecologen om de vagina te inspecteren en kan ook in de slaapkamer gebruikt worden om de binnenzijde van de vagina te verkennen.

Een speculum is gemaakt van metaal en wordt ingebracht in de vagina van de persoon totdat deze op de juiste plek zit en vervolgens geopend, zodat de binnenkant van de vagina zichtbaar wordt. Het kan zorgen voor een intense sensatie en kan ook gebruikt worden in combinatie met andere BDSM-speeltjes om de opwinding te vergroten.

Hoewel de metalen bek koud kan aanvoelen voor de persoon die ermee speelt, kan dit eenvoudig worden opgelost door het speeltje onder warm water te houden voordat het gebruikt wordt. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van een speculum, aangezien het inbrengen en openen van het speeltje ongemakkelijk of pijnlijk kan zijn als het niet goed wordt uitgevoerd. Zorg dus altijd voor voldoende glijmiddel en communiceer duidelijk met je partner over hun grenzen en comfortniveau.