0

We-Vibe de ideale vibrator voor koppels

Of je nou alleen bent of in gezelschap van een partner, de We-Vibe is multifunctioneel. De speeltjes van het Amerikaanse bedrijf is eigenlijk perfect voor stellen, of ze nou heteroseksueel of biseksueel zijn. Het bedrijf heeft verschillende modellen in het assortiment zoals de bekende We-Vibe Sync, een toy met batterij, afstandbediening en mobiele app voor Android of Iphone telefoon. De vrouwelijke partner doet We-Vibe vibrator in haar geslachtsdeel terwijl zijzelf of haar partner met de afstandbediening of op app verschillende programma´s kan bedienen voor trilstandjes. Het speeltje is geschikt voor heterostellen maar ook lesbische vrouwen hebben net zoveel plezier met het speeltje van We-Vibe Sync. Je kan zelfs met de App het speeltje op duizenden kilometer afstand bedienen terwijl de vibrator zijn werk doet om de clitoris te stimuleren.

We-Vibe Pivot is een nieuw speeltje voor mannen. De elektronische cockring heeft meerdere trilstanden. De man doet de ring om zijn penis, daarna kan hij zijn vrouwelijke of mannelijke partner seksueel actief bevredigen. De cockring tril heerlijk tegen de eigen teelballen aan, maar ook tegen het geslachtsdeel van zijn of haar bedpartner. De Pivot wordt geleverd met een app die je moet installeren op je telefoon, met een handige bediening kan je het meest gewenste trilstandje opzoeken om jezelf of partner heerlijk te verwennen. De penisring van We-Vibe Pivot is natuurlijk ook erg geschikt voor homoseksuele mannen, wat een trillende ring om de penis voelt nou zoveel beter dan zonder.

Wil je beide toys proberen? We-Vibe levert Sync en Pivot samen in een pakket, je kan ze natuurlijk indivueel kopen maar in een We-Vibe Sensations Unite Collection set zijn ze samen veel goedkoper. 

Meeste toys van We-Vibe worden discreet geleverd bij op jouw doorgegeven locatie.  Alle speeltjes zijn waterproof, dus geschikt om het speelgoed te gebruiken in combinatie met glijmiddel. Bijna alle speeltjes met een batterij hebben een afstandbediening, maar steeds vaker kan je een App installeren op jouw Android of Apple Ios telefoon. We-Vibe heeft ook klassieke vibrators in het assortiment. Genoeg keus dus!

Bekijk ook eens
We-Vibe Jive - Blauw

€ 119,00

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis