0

Beroemde seksstranden en stranden voor nudisme

Beroemde stranden voor seks of nudisme. Als de vogeltjes beginnen te fluiten en het weer wat aangenamer wordt, dan trekken drommen toeristen naar locaties met stranden waar mensen zich niet schamen voor wat bloot of openbare seks. We hebben hier een overzicht gemaakt van beroemde seksstranden en stranden waar nudisme is toegestaan. 
 
1. Cap D'Agde, Zuid-Frankrijk
Seks, seks en seks! Het wereldberoemde strand trekt jaarlijks honderdduizenden sekstoeristen. Iedereen van alle leeftijden gaan als nudist naar het stand om lekker te gaan uitleven. Niet alleen het strand is toneel van seks, maar ook in het plaatsje Cap D'Agde viert erotiek hoogtij!
 
2. Sylt, Duitsland
Wat dichterbij Nederland, dan ga je naar de Duitse waddeneiland. Op het eiland Sylt komen mensen graag naakt flaneren. Het is een minder uitgesproken seksvakantieoord, maar hier en na kun je wel stelletjes vinden die alleen aan seks denken. Bezoek dan wel het gemeente Kampen. 
 
3. Red Beach, Santorini, Griekenland
RED! De naam verraadt het al, vakantiegangers komen hier voor het naaktstrand. Geschikt voor zowel hetero´s en homoseksuelen. Je moet wel naar het noordelijke geelde van het strand bezoeken als je seksueel vertier zoekt. 
 
4. Orient Bay, Sint-Maarten, Caraïben
Bezoek Club Orient en het strand. Vooral welgestelde toeristen bezoeken het naaktresort, maar ze komen ook voor rust, daarom is muziek niet toegestaan op het strand en het is verboden om te fotograferen. 
 
5. Es Trenc, Mallorca, Spanje
Mallorca! Dat is heel veel de vetste feestjes bezoeken, maar veel mensen bezoeken ook Playa Pregón. Dit deel is waarschijnlijk een van de beste nudisme plekken in de omgeving.  
 
6. Rügen, Duitsland
Nu gaan we weer naar de oosterburen. Rügen is het grootste eiland van Duitsland en heeft liefst 12 naaktstranden. Maar niet alle stranden is geschikt voor openbare erotiek. Toeristen komen hier vooral voor nudisme en rust. 
 
7. Banana Beach, Skiathos, Griekenland
Jongeren bezoeken de drie naaktstranden achter de rosten van het beroemde strand. Er wordt veel gefeest. Sommige toeristen zijn naakt en andere weer niet, maar er wordt veel getolereerd. Er vloeit genoeg drank, dan is tijd om een scharrel mee naar het hotel mee te nemen. 
 
8. Gand Saline Beach, St. Barth, Caraïben
Ben je rijk en je rijdt in een dikke Mercedes AMG, Ferrari of Porsche. Je geeft 10.000 euro binnen half uit uit in een casino van St. Barth (Saint-Barthélemy) en je bezoekt graag een naaktstrand? St. Barth heeft een gebied aangewezen speciaal voor nudisten. Veel goeduitziende en vrijgezelle vrouwen vertoeven hier graag in de hoop relatie krijgen met een rijke man. 
 
9. Paradise Beach, Mykonos, Griekenland
Veel feesten en drank daarom populair onder jongeren. Op sommige delen van het strand kun je blote tieten en penissen spotten. 
 
10. Valalta Camp, Rovinj, Kroatië
Het is een nudistencamping en ligt in de buurt van het strand aan het kanaal van Lim. Het is populair bij toeristen die graag naakt en rust willen. 
 
11. Playa del Amor, Mexico
Een verborgen strand aan de kust van Mexico. Het is een soort kloof waarin een strand en water zit. Stelletjes kiezen deze plek uit om heerlijke te gaan vrijen op een romantische locatie. 
 
12. Wildcat Beach, Californië
Het strand heeft vele rosten en kliffen waar stellen erachter kunnen verbergen om seks te hebben. Het is een populaire plaats, maar als je betrapt wordt dan ben je wel de sjaak.
 
13. Elia Beach, Mykonos, Griekenland
Daar hebben we Mykonos weer. Het is eigenlijk een herhaling van Paradise beach, maar als je sjans wilt meer een leuke heer of dame dan ga je naar het Elia Beach. 
 
14. Hanlan´s Point, Toronto, Canada.
Canada is popualir bij Nederlanders. Mocht je in de buurt van de grote stad Toronto zijn en je wilt een dagje nudist zijn?  Bezoek dan Hanlan´s point, het is een eiland net buiten Toronto. Veel toeristen en stadsbewoners komen hier zonder kleren. 
Bekijk ook eens