0

Driedubbele vibrators! Wat zijn dat voor speeltjes

Een standaard vibrator zonder iets extra´s kunnen maar 1 ding tegelijk en dat klinkt voor een gevorderde gebruiker van seksspeeltjes nogal saai. Op het gebied van vibrators zijn opleg vibrators zeer gewild onder vrouwen, maar een driedubbele vibrator is een alleskunner! Het stimuleert alle gevoelige plekjes tijdens masturbatie.

Een driedubbele vibrator stimuleert de vagina, clitoris en anus tegelijkertijd, sommige modellen hebben zelfs extra´s zoals G-spot verwennen. Deze vibrators is de klusjesman voor in de slaapkamer. Als je zin hebt in een snel genot onder de lakens moet gewoon een driedubbele vibrator uit proberen. We verkopen in onze webshop de meest spannende toys voor de dames en alle artikelen worden discreet verzonden en volgende dag aan deur bezorgd. Bekijk hieronder onze assortiment met gekozen drievoudige vibrators die het meest verkocht worden in onze webwinkel. 

driedubbel vibrator

Driedubbel is gewoon iets extra´s naast dubbele vibrators. Een dubbele vibrator verwent alleen de vagina en clitoris, terwijl een drievoudige vibrator ook de anus kan verwennen. Sommige vrouwen genieten gewoon als hun kringspier aangeraakt wordt tijdens masturberen. De vibrator doet zijn werk, het trilt in de vagina, wellicht ook op het G-plekje, de clitoris wordt niet overgeslagen en aan andere kant gaat het kleine uitsteeksel de anus penetreren. Sommige modellen hebben meerdere programma´s om vibratiestanden in te stellen, zodat je kunt kiezen welke vibraties het lekkerst vindt. 

Bekijk ook eens
Raving Rabbit Vibrator - Paars

€ 34,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Happy Rabbit Triple Curve Tarzan Vibrator

€ 119,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis