0

Wat is testikelbondage

Testikelbondage is een praktijk binnen de BDSM-cultuur waarbij de testikels van een persoon worden vastgebonden of beperkt om erotische of esthetische doeleinden. Deze handeling kan diverse doelen hebben, zoals het intensiveren van de sensatie van controle, het toebrengen van lichte pijn, of het esthetisch verfraaien van het lichaam. Hoewel het vaak deel uitmaakt van een breder BDSM-spel, kan het ook als op zichzelf staande activiteit worden toegepast.

Soorten materiaal voor afbinden of afknopen van testikels.
Deze vorm van bondage wordt doorgaans uitgevoerd met touw, leer, rubber of andere geschikte materialen. Het vastbinden van de testikels kan op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers en het beoogde effect. Sommige mensen ervaren plezier door de sensatie van beperking en de verhoogde gevoeligheid van het gebied, terwijl anderen het aantrekkelijk vinden vanuit een esthetisch oogpunt. 

Bekijk hier een video hoe een vrouw een stukje touw om de testikels van een man vastknoopt en een handmassage uitvoert op het geslachtsdeel. Met een touw of penisring van welk materiaal dan ook, wordt er spanning gecreëerd in de teelballen. Op een enig moment komt de man klaar en krijgt dus een grotere ejaculatie door die opgebouwde spanning. 

Bekijk ook eens
Cockring set - drie maten - zwart

€ 9,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Hueman - Saturn Vibrerende Cock/Ball Ring

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis