0

Welke luchtdruk vibrator kies je! Dit zijn de toys voor 2022

Wat is er niet zo dol op vibrators met luchtdruk zuiging? Deze ingenieuze seksspeeltjes zijn ontworpen om orale seks na te bootsen met contactloze luchttechnologie, ze zijn compact en stil en kunnen je de meest intense orgasmes geven. En gelukkig voor ons is er keuze genoeg. Terwijl de Womanizer een van de eerste clitoris-zuigende speeltjes was die een cultstatus verwierf (met name tijdens de begindagen van de pandemie, toen losse seks een no-go was), hebben de meeste bekende  merken nu hun eigen versie.

Wat is een clitoris-zuigspeeltje?
Clitoris zuigvibrators en toys, zoals de naam al doet vermoeden, zijn gadgets die zich uitsluitend richten op het stimuleren van de clitoris door middel van lucht- en pulstechniek. Sommige merken hebben hun eigen gepatenteerde technologie om het echte werk (orale seks) te simuleren, dus de technologie zelf kan van speeltje tot speeltje verschillen. Het beste van alles is dat je, in tegenstelling tot andere soorten speelgoed, geen direct contact nodig hebt om clitorale stimulatie te ervaren. "De speeltjes 'Pleasure Air'-speeltjes - Womanizer, We-Vibe, en Satisfyer gebruiken zachte luchtstoten die een sensatie creëren die aanvoelt als zuigen met de lippen door een bedpartner ook als een beetje likken en kussen met een beetje druk rond het gebied van de clitoris.

Wat is het verschil tussen een luchtdruk vibrator speeltje en een gewone vibrator?
Een luchtpulserend speeltje stimuleert de vulva meestal niet met trillingen (hoewel sommige speeltjes een optie voor trillen hebben). "Normale vibrators zijn vaak ontworpen om direct tegen het hoofd van de clitoris te drukken, terwijl luchtdruk clitorisspeeltjes vaak zijn ontworpen om rond het hoofd te zitten", Wel moeten de sekstoys net als bij ander  standaard speelgoed voor volwassenen worden opgeladen en schoongemaakt. Velen komen ook in een waterdichte behuizing om in het bad of de douche te gebruiken.

Welke clitoris-zuigspeeltjes zijn goed voor beginners?
Dit type speelgoed kan geweldig zijn voor degenen die voor het eerst vibrators gebruiken, vooral degenen die niet gewend zijn aan huid-op-huidcontact of wrijving met de vulva. "Deze clitorisspeeltjes zijn geweldig voor beginners, omdat veel zijn ontworpen om rond het hoofd van de clitoris te passen om indirecte stimulatie te bieden",  eb sommige speeltjes ook worden geleverd met hulpstukken die het gemakkelijker maken. De Womanizer speeltjes worden bijvoorbeeld geleverd met verwisselbare koppen zodat je de juiste maat kunt kiezen voor de vulva.  Kies de juiste maar en begin  langzaam en probeer meerdere koppen uit om te ervaren welke het fijnst is. Hoewel een luchtdruk vibrator contactloos opereert wil het niet zeggen dat je geen glijmiddel nodig hebt. Met wat glijmiddel kan de ervaring wat comfortabeler maken leert de ervaring van diverse gebruikers.

Voor beginners zijn er luchtdruk vibrators al vanaf € 29,95 of misschien zelfs goedkoper. De meest geavanceerde luchtdruk vibrators zijn rond de 180 euro, maar bevatten wel vele opties zoals vibratie- en pulsstanden. Sommige apparaten bevatten zelfs bluetooth of wifi connectie om een smartphone te verbinden met een vibrator. Enfin, gun je zelf of jouw partner het prettigste kerstcadeau van 2021 en op naar 2022 met vele orgasmes.

Wat misschien interessant is voor singles of koppels:  Erotiekwinkel.com verkoopt Womanizer En We-Vibe Silver Delights Collection als geschenkset. 

Womanizer En We-Vibe Silver geschenk cadeau

 

Bekijk ook eens
Satisfyer Pro 2 Generation 2 - Goud

€ 34,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Satisfyer Pro Penguin Next Generation

€ 39,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Satisfyer Love Breeze Luchtdrukvibrator - Ice Blue

€ 24,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator - Wit

€ 199,00

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Satisfyer Pro 2 - Vibration

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis