0

Durex

Durex is een wereldwijd bekend merk van condooms van hoge kwaliteit en een uitgebreid assortiment van verschillende soorten en maten. Het assortiment omvat extra dunne condooms voor meer gevoeligheid, condooms met ribbels en nopjes voor extra stimulatie, en condooms met smaken en geuren voor meer plezier tijdens orale seks. Ook biedt Durex speciale condooms aan die zijn ontworpen voor anale seks.

Durex gebruikt hoogwaardige materialen en alle producten worden grondig getest om veiligheid en kwaliteit te garanderen. De condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex of polyisopreen, afhankelijk van het type condoom, en zijn voorzien van glijmiddel om comfort te vergroten. Sommige varianten zijn ook gecoat met een speciale stof om het risico op overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen te verminderen.

Het gebruik van condooms is de enige anticonceptiemethode die ook bescherming biedt tegen SOA's. Als je seksueel actief bent en jezelf en je partner wilt beschermen tegen SOA's en ongewenste zwangerschap, dan is het verstandig om een Durex condoom te gebruiken.