0
Durex Play Crazy Cherry - 100 ml

€ 14,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Durex Play Tingle Me Glijmiddel - 100 ml

€ 14,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Durex Sensitive Glijmiddel - 100 ml

€ 14,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Durex Play Massage Olie - 200 ML

€ 14,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis

Durex Play

Durex Play is als de rockster onder de glijmiddelen en intieme speeltjes! Dit assortiment is het geesteskind van Durex, de ultieme autoriteit op het gebied van seksuele gezondheid en welzijn. De Durex Play-producten zijn jouw ticket naar het vergroten van seksueel plezier en het upgraden van het comfort tijdens jouw meest intieme momenten.

De Durex Play-collectie heeft voor elk wat wils: van waterbasis tot siliconenbasis, en zelfs gels met speciale functies zoals een opwarmend of verkoelend effect. Gebruik dit glijmiddel om je natuurlijke lichaamsvocht een boost te geven, waardoor wrijving verdwijnt en jouw seksuele avonturen soepeler en comfortabeler worden. Het is ook de perfecte match voor condooms en speeltjes.

En dat is nog niet alles! Durex Play gaat verder dan alleen glijmiddelen en biedt ook intieme speeltjes, zoals vibrators en stimulators, die speciaal zijn ontworpen om jouw plezier te vergroten, zowel solo als met een partner.

Dus, als je op zoek bent naar een boost in jouw slaapkamergame, is Durex Play er voor jou! Het is de ideale keuze voor degenen die hun seksuele ervaring willen opfleuren, meer comfort willen tijdens intieme momenten en die kwalitatieve en betrouwbare producten zoeken voor seksuele gezondheid en genot. Vergeet niet de instructies op de verpakking te volgen en het product te kiezen dat perfect past bij jouw eigen smaak en behoeften. Get ready to play! ????✨